Hyvä tietää

Aalto Sail antaa Traficomin hyväksymän laatujärjestelmän mukaista purjehduskoulutusta. Koulutusveneemme löydät Vuosaaren Purjehtijat VP:n laiturista, osoitteessa Merenkulkijanlaituri 17, Helsinki
Koordinaatit: 60°12’20″N 25°11’04″E

Helsingissä sijaitsevan kotilaiturimme ympärillä avautuu Sipoon selkä kauniine saarineen. Niinpä koulutuspurjehduksemme suuntautuvat luontevasti itään päin, Onaksen saariryhmän suuntaan tai länteen, Helsingin edustalle.

Koulun toiminnasta vastaa pääkouluttajamme Tuomas Pulakka, joka on sekä PORY ry:n auktorisoima purjehduksenopettaja että SPV:n veneilykouluttaja.

Purjehduskouluttajamme ovat Purjehduksenopettajat ry:n (PORY) kouluttamia ja auktorisoimia opettajia. PORY ry on 40 vuotta toteuttanut laadukasta aikuisten purjehduskoulutusohjelmaa. Koulutusohjelma kattaa osaamisen alueet aloittelijasta pätevään purjeveneen päällikköön. Tavoitteena on kouluttaa turvallisen veneilyn ja purjehduksen osaaminen kaikissa sääolosuhteissa, sekä saaristossa, rannikolla että avomeriolosuhteissa.

Pääasiallinen kouluveneemme on klassinen, sivun kuvissakin näkyvä Hallberg-Rassy 352, s/y Eliza II, tukeva ja todella turvallinen matkavene. Veneellämme purjehditaan vuosittain eri puolilla Itämerta akselilla Helsinki-Kööpenhamina. Vene on katsastettu avomeriluokkaan ja sen navigointivarustus on sen mukainen, sisältäen kahden plotterin ja kahden VHF-radion lisäksi tutkan, AIS-lähettimen ja vastaanottimen, satelliittihätälähettimen (EBIRB), pelastuslautan ym. Veneen voimakas moottori auttaa rantautumisissa ja vaikeissa sääoloissa.

Ota yhteyttä

AaltoSail (Y 3102289-4)

info[at]aaltosail.fi
0400-606366 / Tuomas