Rannikkopäällikkökurssi

Rannikkopäällikkökurssi antaa valmiudet toimia purjeveneen kipparina pidemmillä merimatkoilla ja myös haastavissa olosuhteissa. Tavoiteltu osaamistaso on matkapurjeveneen kipparointi rannikkoalueilla päivällä ja yöllä. Rannikkopäällikkökurssille osallistumiseen vaaditaan 18 vuoden ikä. Kurssin minimikesto on 32 tuntia.

Päällikkökurssille osallistumiseen vaaditaan aikaisempaa purjehduskokemusta miehistön jäsenenä ja osin kipparina. Suositeltu purjehduskokemus ennen kurssille osallistumista on vähintään 300 merimailia sekä purjehdustaidot, jotka voidaan olettaa olevan itsenäistyvällä kipparilla.Rannikkopäällikkökurssille osallistuminen edellyttää rannikkopäällikkökurssin navigointiteorian tasoista tietämystä (esim. Suomen Navigaatioliiiton Rannikkolaivuri tai Navigoinninopettajat ry:n Navigointi 2)

Kurssit ovat Traficomin auditoiman PORY:n koulutusjärjestelmän mukaisia.

Kurssimaksu on 590 euroa. Hintaan sisältyy teoriawebinaarit, oppimateriaali ja käytännön purjehdukset sekä päivällä että pimeässä. Verkkokaupassa maksat kurssin varausmaksuna 75€ ja loppuosa laskutetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetettävällä laskulla hieman ennen kurssin alkua.

Kurssiaikataulut löydät täältä
Voit varata paikan suoraan myös verkkokaupastamme
Tai ota yhteyttä ja kysy lisää!