Kurssiaikataulut 2021

vkopvmKurssiTilanne
Päällikkökurssien teoria (webinaari)
Purjehtijakurssien teoria (webinaari)
3211.8. -15.8.PurjehtijakurssiTäynnä!
3211.8. -15.8.Saaristopäällikkökurssi / Rannikkopäällikkökurssi1 paikka vapaana

Purjehtijakurssi on tarkoitettu kaikille kölivenepurjehduksen aloittaville tai jo jonkin verran purjehtineille. Tavoitteena on saavuttaa hyvät purjehduksen perustaidot.

Tiedustele seuraavan kurssin ajankohtaa yhteydenottolomakkeella!

Takaisin ylös

Saaristopäällikkökurssi antaa perusvalmiudet veneen itsenäiseen kipparointiin hyvissä olosuhteissa päiväsaikaan. Saaristopäällikkökurssi on jatkokoulutusta purjehtijakurssin käyneille tai muuten vastaavat taidot hankkineille purjehtijoille.


11.8. keskiviikko klo 16.30 – 21.30
13.8. perjantai klo 16.30 – 21.30
14.8. lauantai klo 10 – 19
15.8. sunnuntai klo 10-19

(lisäksi 4 tunnin teoriawebinaari erikseen sovittuna)

Varaa paikka kurssilta 50 € ennakkomaksulla suoraan verkkokaupasta

Takaisin ylös

Rannikkopäällikkökurssi antaa valmiudet toimia purjeveneen kipparina pidemmillä merimatkoilla. Tavoiteltu osaamistaso on matkapurjeveneen kipparointi rannikkoalueilla päivällä ja yöllä. Rannikkopäällikkökurssille osallistumiseen vaaditaan 18 vuoden ikä. Kurssin minimikesto on 32 tuntia.

Päällikkökurssille osallistumiseen vaaditaan aikaisempaa purjehduskokemusta miehistön jäsenenä ja osin kipparina. Suositeltu purjehduskokemus ennen kurssille osallistumista on vähintään 300 merimailia sekä purjehdustaidot, jotka voidaan olettaa olevan itsenäistyvällä kipparilla.Rannikkopäällikkökurssille osallistuminen edellyttää rannikkopäällikkökurssin navigointiteorian tasoista tietämystä

Varaa paikka kurssilta 50 € ennakkomaksulla suoraan verkkokaupasta

Takaisin ylös

Tutustu purjehdukseen

Jos vielä mietit, voisiko purjehdus olla se sinun juttusi, tule kokeilemaan! Johdatus purjehdukseen on yhden iltapäivän elämysmatka ja mahtava tilaisuus tutustua purjeveneeseen.

Johdantopäivän jälkeen tiedät, onko purjehdus se juuri sinun lajisi ja voit helposti jatkaa purjehtijakurssille oppimaan lisää purjeveneen miehistössä toimimisesta.

Kurssin hinta on 50€.
Tiedustele ajankohtaa yhteydenottolomakkeella!

Lähtö ja paluu Vuosaaresta.

Takaisin ylös