Kreikka 2024

Tervetuloa vappupurjehdukselle Kreikassa keväällä 2024! Olet tervetullut mukaan aivan aloittelijana, kertaamaan taitojasi tai hakemaan uutta oppia veneen päälliköksi. Jaamme osallistujat veneisiin toiveiden ja lähtötason mukaan. Viikon purjehduksen aikana sinusta tulee miehistön jäsen ja olet kokenut jotain ainutlaatuista. Tämän sivun kuvat ovat vuoden 2023 Kreikka-purjehdukseltamme!

Kokeneet kipparimme vastaavat turvallisuudesta ja siitä, että kaikilla on veneessä mukava olla. Mahdollisesta koulutuksesta vastaavat Purjehduksenopettajat PORY ry:n auktorisoimat purjehduskouluttajat. (lähtötasovaatimukset saaristopäällikkökurssille löydät sivun alalaidasta).

Matka on viikon mittainen, lauantaista 27.4. lauantaihin 4.5.

Veneet ovat uudehkoja, 48-54 jalkaisia ja niissä majoittuu mukavasti 8-12 henkilöä kahden hengen hyteissä.

Aamuherkku

Matka on mainio kesäkauden avaus kauniissa Saroninlahden saaristossa. Juuri täältä lyhyitten päivämatkojen päässä löytyvät tunnetut saaret, kuten Egina, Poros, Hydra ja Spets. Purjehduksella voit nauttia auringosta, kirkkaasta ja lämpimästä vedestä, kauniista maisemista, hyvästä seurasta, hyvästä ruoasta ja ystävällisistä kreikkalaisista, ja oppia uusia asioita purjehtimisesta. Tämän kaiken haluamme jakaa sinun kanssasi.

Matkan hinta on ilman kurssia 850 € ja päällikkökurssin kanssa 950 €.  Hinta sisältää kaikki veneen kulut, kuten aamiaiset, lounaat, satamamaksut ja polttoaineet. Mitään erillistä venekassaa ei peritä. Aamiaiset ja lounaat valmistamme itse veneessä. Iltapäivällä rantaudumme saaristokyliin ja voimme nauttia illallisen ravintolassa. Ravintolaillalliset jokainen maksaa itse.

Lentoliput jokainen hankkii itse.

OHJELMA

Lento Ateenaan la 27.4.
Voit toki tulla Ateenaan jo edeltäkäsin ja tutustua kaupunkiin.

Irti laiturista la 27.4.
Tapaaminen viimeistään klo 15 Alimos Marinassa. Mikäli veneen check-in sujuu aikataulussa, lähdemme ensimmäiseen etappisatamaan jo lauantaina. Muussa tapauksessa yövymme ensimmäisen yön lähtösatamassa.

Su 28–to 2.5.
Aamupäivän aikana purjehditaan ennalta mietittyyn luonnonsatamaan tai pieneen kyläsatamaaan lounaalle ja uimaan ja iltapäivällä rantaudutaan uuteen satamaan. Illalla on tilaisuus tutustua kaupunkiin ja sen ravintolatarjontaan.

Pe 3.5.
Illalla paluu Alimos Marinaan.

La 4.5.
Veneen luovutus ja lähtö kotiinpäin.

MAKSU

Matkan vastuullisena järjestäjänä ja laskuttavana yrityksenä on Sail4Fun Oy (Y 2108852-3), joka kuuluu kilpailu- ja kuluttajaviraston matkapakettilain mukaisen vakuusrekisteriin. Kysy lisää matkasta!

Päällikkökurssi on Traficomin auditoiman PORY:n koulutusjärjestelmän mukainen saaristopäällikkökurssi.

Lähtötasovaatimukset saaristopäällikkökurssille: Osallistumiseen vaaditaan 16 vuoden ikä ja aikaisempaa purjehduskokemusta miehistön jäsenenä vähintään 100 merimailia. Lisäksi osallistuminen edellyttää perusnavigointiteorian osaamista, jonka voit hankkia etukäteen esimerkiksi:
• Suomen Navigaatioliitto: Saaristomerenkulkuoppi
• Suomen Navigoinninopettajat ry: Navigointi 1

Kysy lisää päällikkökurssista!